Er din boligs vinduer begyndt at være utætte, og knirker dørene? Så er det vist på tide, at du får udskiftet dine døre og vinduer. Det kan Tømrer Qvist hjælpe dig.

 

Udskiftning til nye døre og vinduer

Jeg er nemlig ekspert i udskiftning af døre og vinduer, og jeg kan hjælpe dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Med mig som din tømrermester, vil du ikke kun få klaret din tømreropgave. Du er garanteret rådgivning og vejledning gennem hele processen.

Korrekt placering af vinduer og døre​

Der er en masse ting, som der skal tages stilling til ved sådan et projekt. Der findes et hav af typer af døre og vinduer på markedet.

Når du har valgt, hvilken type du vil have, er det vigtigt, at du overvejer, hvor i boligen du vil have vinduet skal placeres. Hvis vinduet skal placeres i husets facade eller taget, anbefaler jeg, at man placerer det så højt oppe som overhovedet mulig. Det har nemlig en stor betydning for mængden og kvaliteten af lys, der kommer ind i boligen.

Jeg har lavet mange flotte og funktionelle løsninger for mine kunder. Det betyder, at jeg altid står til rådighed, hvis du har brug for hjælp. Jeg har øje for detaljen, og jeg afslutter ikke en opgave, før den er fuldendt.

Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, så med mig som din tømrermester kan du være helt sikker og tryg. Det eneste du kan forvente er et godt resultat, som du vil blive glad for nu og mange år frem. Det vigtigste for mig er at vi i fællesskab finder den bedste løsning til dig.

Fordele ved nye døre og vinduer

√ De nye døre og vinduer er tyversikret. De er konstrueret på en helt anden måde, hvilket betyder, at du nu kan føle dig sikker i dit eget hjem.

√ De er nemmere at åbne og lukke

√ Spar op til 20 % på el regningen.

Kontakt mig for at få et tilbud

Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, som sørger for at du får et resultat af høj kvalitet? Så udfyld kontaktformularen, og jeg vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud til dig. Jeg vil typisk svare dig inden for 14 dage.

Hvis din tømreropgave kræver lidt mere end under normale omstændigheder, kan det ske, at der går mere end 14 dage.

Jeg ønsker kun at give et tilbud, der holder holder helt til slut. Derfor vil jeg gerne være helt 100 % sikker på, at den pris som bliver tilsendt i tilbuddet, er den pris, der bliver betalt ved en afsluttet opgave.

Hvad siger kunderne?

Nyt gulv Nyt trægulv i sommerhus smukt og stabilt lagt - Bendt Egede Andersen
Nye hjørner på skure Arbejdet blev udført som aftalt, til tiden og til en fornuftig pris - Henning Heyde Pedersen

Læs flere anmeldelser på Google og Håndværker.dk

Firmainfo

Adresse:
Nordvejen 22B
Postnr. & by:
4050 Skibby
CVR nr.:
25337964
Telefon:
20 93 08 63
E-mail:
claus@tqvist.dk
Anmeldelser:
Læs mere på håndværker.dk

Bliv kontaktet

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.