Tømrer Frederikssund – Dit tømrerfirma

Ring til mig Få et tilbud

Tømrer Qvist er din lokale tømrer i Frederikssund, Skibby og omegn. Vil du til at renovere tag, loft, gulve eller lignende, og ønsker du god kvalitet? Så er du kommet til det rette tømrerfirma i Frederikssund. Som tømrer har jeg mange års erfaring i alle former for tømrerarbejde og udfører alle opgaver med fokus på æstetik og kvalitet.

Dit lokale tømrerfirma Frederikssund

Som erfaren fagmand med stor viden inden tømrerfaget, er du med mine kompetencer sikker på at få dit projekt udført efter dine ønsker til tiden. Jeg rådgiver dig gerne forud for dit projekt, så vi kan tale om dine behov i forbindelse med renovering. På den måde sørger jeg for at du får den rette løsning til den rette pris.

Erfaren tømrer i Frederikssund

Hos Tømrer Qvist får du en lokal tømrer Frederikssund, som du kan regne med gennem hele forløbet. Jeg sætter en ære i det arbejde jeg udfører og går ind i hver enkelt opgave med udgangspunkt i det du har behov for. Jeg sørger for en god dialog gennem hele projektet, sådan at du får lige præcis den løsning du drømmer om. Uanset om det er større eller mindre renoveringsprojekter i Frederikssund eller omegn, står jeg som tømrer klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag som dit tømrerfirma i Frederikssund. 

Tømrer Qvist tilbyder bl.a.:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opsætning af loft
  • Renovering af tag 
  • Renovering eller udskiftning af tage

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på din renovering i Frederikssund og omegn. Jeg udfører også tømrerarbejde Holbæk og Lejre.

Ring på  20 93 08 63

Tømrer Qvist

Spørgsmål til Tømrerarbejde omkring Frederikssund

Fandt du ikke hvad du søgte i ovenstående, eller har du spørgsmål til nogle af mine ydelser? Så tøv ikke med at kontakte mig, eller læs mere om mine ydelser her på siden.

Døre og vinduer

Loft

Tag

Gulv

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

Nyt gulv Nyt trægulv i sommerhus smukt og stabilt lagt - Bendt Egede Andersen
Nye hjørner på skure Arbejdet blev udført som aftalt, til tiden og til en fornuftig pris - Henning Heyde Pedersen

Læs flere anmeldelser på Google og Håndværker.dk

Firmainfo

Adresse:
Nordvejen 22B
Postnr. & by:
4050 Skibby
CVR nr.:
25337964
Telefon:
20 93 08 63
E-mail:
claus@tqvist.dk
Anmeldelser:
Læs mere på håndværker.dk

Bliv kontaktet

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.