Tømrer Holbæk – Tømrerarbejde af kvalitet

Ring til mig Få et tilbud

Tømrer Qvist er din lokale tømrer i Holbæk. Står du overfor en renovering af gulve, lofter, tag eller lignende, og skal tømrerarbejdet gøres rigtigt første gang? Så er du kommet til det rette tømrerfirma Holbæk. Jeg har mange års erfaring i alle former for tømrerarbejde i Holbæk og udfører alle opgaver med fokus på høj kvalitet.

Tømrerfirma med mange års erfaring

Som erfaren fagmand med stærke kompetencer inden tømrerfaget kan du hos mig være sikker på at få dit projekt udført efter dine ønsker og til tiden. Jeg giver gerne råd og vejledning forud for dit projekt og tager en snak med dig om dine ønsker og behov. På den måde sørger vi for at du får den rette løsning til den rette pris. Kontakt Tømrer Qvist som dit lokale tømrerfirma i Holbæk allerede i dag og få et godt tilbud på tømrerarbejdet. 

Lokal tømrer Holbæk

Hos Tømrer Qvist får du en lokal tømrer i Holbæk, som er til at stole på gennem hele processen. Jeg sætter en ære i det arbejde jeg udfører og går ind i hver enkelt opgave med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg sørger for en god dialog gennem hele forløbet, sådan at du får de flotte og funktionelle løsninger du har i tankerne. Står du med et renoveringsprojekt i Holbæk eller omegn, så hyr en erfaren og lokal tømrer til at hjælpe dig.

Som tømrer tilbyder jeg bl.a.:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opsætning af loft
  • Renovering af tag 
  • Renovering eller udskiftning af tage

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på din renovering i Holbæk og omegn. Vi kører desuden også som tømrer i Frederikssund og Lejre.

Ring på 20 93 08 63

Tømrer Qvist

Spørgsmål til Tømrerarbejde omkring Holbæk

Fandt du ikke hvad du søgte i ovenstående, eller har du spørgsmål til nogle af mine ydelser? Så tøv ikke med at kontakte mig, eller læs mere om mine ydelser her på siden.

Døre og vinduer

Loft

Tag

Gulv

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

Nyt gulv Nyt trægulv i sommerhus smukt og stabilt lagt - Bendt Egede Andersen
Nye hjørner på skure Arbejdet blev udført som aftalt, til tiden og til en fornuftig pris - Henning Heyde Pedersen

Læs flere anmeldelser på Google og Håndværker.dk

Firmainfo

Adresse:
Nordvejen 22B
Postnr. & by:
4050 Skibby
CVR nr.:
25337964
Telefon:
20 93 08 63
E-mail:
claus@tqvist.dk
Anmeldelser:
Læs mere på håndværker.dk

Bliv kontaktet

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.