Tømrer Lejre med mange års erfaring

Ring til mig Få et tilbud

På jagt efter en tømrer i Lejre? Skal du til at renovere tag, loft, gulve eller lignende, og ønsker du god kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har mange års erfaring i alle dele af tømrerbranchen og udfører alle opgaver med fokus på god kvalitet. Jeg sørger også for god og åben kommunikation inden og under arbejdet, så du er sikret det rette resultat efter dine ønsker. Som erfaren fagmand med stor viden inden tømrerfaget, er du med mine kompetencer sikker på at få dit projekt udført efter dine ønsker og til tiden. Jeg giver gerne grundig rådgivning forud for dit projekt og tager en snak med dig om dine ønsker og behov. På den måde sørger jeg for at du får den rette løsning til den rette pris.

 

Din lokale tømrer i Lejre

Hos Tømrer Qvist får du en lokal tømrer i Lejre, som du kan regne med gennem hele projektforløbet. Jeg sætter en ære i det arbejde jeg udfører og går ind i hver enkelt opgave med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg sørger for en god dialog gennem hele processen, sådan at du får lige præcis de løsninger du har i tankerne. Uanset om det er store eller små renoveringsprojekter i Lejre eller omegn, står jeg som tømrer klar til at hjælpe dig.

 

Tømrer Qvist tilbyder bl.a.:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opsætning af loft
  • Renovering af tag 
  • Renovering eller udskiftning af tage

 

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på din renovering af professionel tømrer Lejre og omegn. Jeg udfører også tømrerarbejde i Holbæk og Frederikssund.

Ring på  20 93 08 63

Tømrer Qvist

Spørgsmål til Tømrerarbejde omkring Lejre

Fandt du ikke hvad du søgte i ovenstående, eller har du spørgsmål til nogle af mine ydelser? Så tøv ikke med at kontakte mig, eller læs mere om mine ydelser her på siden.

Døre og vinduer

Loft

Tag

Gulv

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

Nyt gulv Nyt trægulv i sommerhus smukt og stabilt lagt - Bendt Egede Andersen
Nye hjørner på skure Arbejdet blev udført som aftalt, til tiden og til en fornuftig pris - Henning Heyde Pedersen

Læs flere anmeldelser på Google og Håndværker.dk

Firmainfo

Adresse:
Nordvejen 22B
Postnr. & by:
4050 Skibby
CVR nr.:
25337964
Telefon:
20 93 08 63
E-mail:
claus@tqvist.dk
Anmeldelser:
Læs mere på håndværker.dk

Bliv kontaktet

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.